Cârnați
În bucătăria tradițională, cârnații reprezintă o delicioasă combinație între savoare și aromă. Aceste delicatese sunt un simbol al unei tradiții culinare bogate și sunt apreciate pentru gustul lor inconfundabil.
Cu ingrediente naturale și procese tradiționale de preparare, cârnații devin opțiunea preferată pentru cei care apreciază autenticitatea în mâncare.
Prăjiți, copti sau gătiți la grătar, acești cârnați reprezintă un deliciu pentru simțurile gustative. Odată ce aroma îmbietoare se răspândește în jur, nu poți rezista tentației de a gusta o bucată de cârnat tradițional, bogat în gust și adevărata esență a tradiției culinare.
În concluzie, cârnații tradiționali sunt sinonimi cu autenticitatea și gustul intens.
Dacă vrei să te bucuri de o experiență culinară deosebită, savurând arome tradiționale autentice, cârnații tradiționali sunt cu siguranță alegerea potrivită.
Cârnați măcelărești
Ingrediente: carne de porc, slanina de porc, sare, condimente naturale (piper, usturoi,boia de ardei), conservant: nitrit de sodiu
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditatea relativa a aerului: 75-80 %
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 0,48 (dintre care zaharuri 0,01);
Proteine: 9,90;
Grasimi: 35,92 (dintre care saturate 33,59);
Sare: 0,94;
Valoare energetica: kcal 363,69 (kj 1521,67).
Cârnați cu șuncă
Produs fiert afumat in membrana naturala.
Ingrediente: pulpa de porc, carne lucru porc, slanina de porc, sare, extracte de condimente naturale, stabilizator (E 450, E451, E407), antioxidanti (acid ascorbic), LACTOZA*
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditatea relativa a aerului: 75-80 %
Poate contine urme de ALERGENI: LACTOZA, SOIA.
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 0,75 (dintre care zaharuri 0,21);
Proteine: 17,51;
Grasimi: 8,55 (dintre care saturate 7,91);
Sare: 0,10;
Valoare energetica: kcal 149,79 (kj 626,71).
Cârnați semiafumați de grătar
Produs semiafumat in membrana naturala.
Ingrediente: carne de porc, sare, condimente naturale (coriandru, enibahar, ghimbir, usturoi), MUSTAR,* stabilizator (E451, E450), potentiator de gust (glutamat monosodic E621), antioxidanti (acid ascorbic E300), corector de aciditate (E575).
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditate relativa a aerului: 75-80%
Poate contine urme de ALERGENI: MUSTAR, LACTOZA, SOIA.
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100g/produs finit:
Glucide: 1,35 (dintre care zaharuri 0,49);
Proteine: 19,78;
Grasimi: 12,64 (dintre care saturate 11,52);
Sare: 0,22;
Valoare energetica: kcal 198,25 (kj 829,49).
Cârnați picanți de oaie
Ingrediente: carne de porc, carne de vita, slanina de porc, sare, condimente naturale ( piper, usturoi, MUSTAR*, enibahar, coriandru), stabilizatori (E451, E452), potentiator de gust (glutamat monosodic), antioxidanti (ascorbat de sodiu).
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC.
Umiditatea relativa a aerului: 75-80%.
Poate contine urme de ALERGENI: MUSTAR, LACTOZA, SOIA.
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 1,13 (dintre care zaharuri 0,37);
Proteine: 14,93;
Grasimi: 17,62 (dintre care saturate 16,57);
Sare: 0,15;
Valoare energetica: kcal 222,85 (kj 932,39).
Cârnați populari
Ingrediente: carne lucru porc, slanina de porc, soric, proteina din SOIA*, proteina animala, sare, stabilizator (E450, E451), conservant: nitrit de sodiu, antioxidant (acid ascorbic).
Poate contine urme de ALERGENI: SOIA*, LACTOZA*.
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditatea relativa a aerului: 75-80%
Produs ambalat in atmosfera modificata
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 5,93 (dintre care zaharuri 1,15);
Proteine: 17,54;
Grasimi: 27,58 (dintre care saturate 25,83);
Sare: 1,42;
Valoare energetica: kcal 336,92 (kj 1409,68).
Cabanos popular
Produs fiert-afumat
Ingrediente: carne de porc, carne de vita, slanina de porc, soric, sare, proteina vegetala din SOIA*, proteina animala, condimente naturale (usturoi, piper), antioxidant (E300), conservant (E262), stabilizator (E450, E451), potentiator de gust (E621), dextroza, aroma de fum, colorant (E120), agent de ingrosare (E407), guma guar (E412), clorura de potasiu (E508).
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditatea relativa a aerului: 75-80%
Poate contine urme de ALERGENI: SOIA*, LACTOZA*, MUSTAR*.
Origine carne: ROMANIA.
Produs ambalat in vid.
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 6,72 (dintre care zaharuri 1,06);
Proteine: 22,99;
Grasimi: 7,31 (dintre care saturate 6,31);
Sare: 1,46;
Valoare energetica: kcal 180,38 (kj 754,71).
Cârnați boierești
Ingrediente: pulpa de porc, carne lucru porc, slanina de porc, sare, extracte de condimente naturale, stabilizator (E 450, E451, E407), antioxidanti (acid ascorbic), LACTOZA*
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditatea relativa a aerului: 75-80 %
Poate contine urme de ALERGENI: LACTOZA, MUSTAR, SOIA.
Origine carne: ROMANIA
VALORI NUTRITIONALE in g per 100 g/produs finit:
Glucide: 1,48 (dintre care zaharuri 0,19);
Proteine: 13,87;
Grasimi: 12,32 (dintre care saturate 11,62);
Sare: 0,08;
Valoare energetica: kcal 172,65 (kj 722,38).
Cârnăciori cu cașcaval
Produs semiafumat in membrana naturala
Ingrediente: carne de porc, cascaval, sare, condimente (coriandru, enibahar, ghimbir, usturoi), LAPTE*, stabilizator (E451, E450), potentiator de gust(glutamat monosodic E621), antioxidanti (acid ascorbic E300), corector de aciditate (E575)
Temperatura de depozitare: 2-4 ºC
Umiditate relativa a aerului: 75-80%
Alergeni: LAPTE*
Origine carne: ROMANIA